Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте на всички

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

4естито колега много безавариини километри.
    а 6том е сас старите измервателни уреди на таблото (ни6то 4е е новата централна конзола) колата е сас 150кс.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
      Ами аз гледам броните и таблото(без металните лайсни) и по това съдя че е преди 2.99 и затова мислех че е 150 кончета. То ясно че това се проверява с Е-Перо, ама съм 99% сигурен
      Сори Не знаех, че новото табло тръгва от 97'
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MONI
        ООО ми че тва не е ли в Изток???? Дали не се познаваме????
        Ами Изток е ама на дали се познаваме. Ти някъде близо ли си до мястото на снимката?

Иначе мотора сигурно наистина е 150кс, защото е произведена декември 98-ма.

Някой попита дали не съм я купил от девойка - ами не съм обаче продавача ми каза, че колата е била на приятелката му
        Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
        Fiat Brava JTD

Comment

Първоначално публикувано от mony87
          Първоначално публикувано от MONI
          ООО ми че тва не е ли в Изток???? Дали не се познаваме????
          Ами Изток е ама на дали се познаваме. Ти някъде близо ли си до мястото на снимката?

Иначе мотора сигурно наистина е 150кс, защото е произведена декември 98-ма.

Някой попита дали не съм я купил от девойка - ами не съм обаче продавача ми каза, че колата е била на приятелката му
          Ми аз принципно съм до 56то у-ще ама ако дойдеш на някоя среща ще се запознаем.....иначе тва за годината на колата как го разбра???
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
          X